Maukasta lähiruokaa

Valmistamme ruoat itse paikan päällä tuoreista ja puhtaista raaka-aineista. Käytämme tuoreita raaka-aineita, esim. kaikki kasvikset ja lihat. Suosimme mahdollisuuksien mukaan suomalaisia ja paikallisia raaka-aineita, esim. kasvikset hankimme paikalliselta tuottajalta, kalaa lähialueen kalastajalta ja metsämarjat ja -sienet keräämme itse puhtaista Pohjois-Karjalan metsistä. Käytämme vain suomalaista kanan, possun, naudan ja kalkkunan lihaa. Suosimme toiminnassamme luomuraaka-aineita sekä vastuullisesti ja kestävän kehityksen mukaisesti tuotettuja raaka-aineita, kuten esim. Reilun kaupan tuotteita.

Kana Massaman Curry

Aasialaisia herkkuruokia

Keittiömme valmistaa suosituimpia thaimaalaisia ruokia suomalaiseen makuun mukautettuna, jolloin ne ovat useimmille sopivan tulisia. Kerrothan henkilökunnallemme, jos kaipaat lisää tulisuutta ruokaasi. Thaimaalaisten makuelämysten lisäksi tarjolla on suosituimpia ruokia myös muista Kaakkois- ja Itä-Aasian ruokakulttuureista, esim. monipuolinen sushibuffet sisältyy buffetlounaaseemme joka päivä. Aasialaisten herkkuruokien ohella buffetpöydässä on tarjolla myös tuttua suomalaista kotiruokaa.

Sushi vene

Koko kattaus lounashinnalla

Valitsemalla buffetlounaan voit maistella monipuolisesti erilaisia makuja. Tarjoamme yhdellä hinnalla koko kattauksen – sinä päätät mitä haluat syödä. Buffetlounaan hinta sisältää ruokajuoman (vesi ja mehu), sämpylän ja leivän, runsaan salaattipöydän, keiton, monipuolisen sushibuffetin, kaikki pääruoat, jälkiruoan ja Reilun kaupan kahvia ja teetä. Keittolounaan hinta sisältää keiton ja kaikki muut edellä mainitut, paitsi muut pääruoat ja sushibuffetin. Salaattilounaan voit nauttia valitsemalla keittolounaan. Kaikki lounaamme löytyvät noutopöydästä.

Jälkiruoka

Alennukset lounashinnasta

Satay chicken

Olemme lapsiystävällinen perheravintola. Alle 12-vuotiaat lapset ruokailevat meillä alennettuun hintaan 1€/ikävuosi.

Opiskelijoille tarjoamme 15 %:n alennuksen lounashintaan. Esitäthän opiskelijakorttisi kassalla ennen maksamista.

Erityisruokavaliot

Erityisruokavaliot on merkitty lounaslistaan. Lähes kaikki ruoat ovat laktoosittomia. Tarvittaessa kysy henkilökunnalta mahdollisuutta erityisruokavalioruokaan.

Huomioithan, että käsittelemme keittiössä allergeeneja sisältäviä raaka-aineita. Lisätietoja ruoista ja niiden mahdollisista allergeeneista saa henkilökunnalta.

Punacurrykana

Ryhmät

Tule lounaalle yksin, kaksin tai isommalla joukolla! Ryhmiltä toivomme ilmoitusta etukäteen varmistaaksemme sujuvan lounastamisen (myynti@ravintolalumme.fi, samana päivänä puhelimitse).

Suunnittelemme mielellämme yhdessä kanssasi ruokailut esimerkiksi kaupungissa järjestettävien tapahtumien osanottajille ja henkilöstölle. Tiloissamme on mahdollisuus ruokailuun noin 70 henkilölle samanaikaisesti. Olemme järjestäneet ruokailuja esimerkiksi kokous-, koulutus- ja työyhteisötapahtumien sekä leirien henkilöstölle ja osanottajille sekä koululais- ja päiväkotiryhmille. Kerrothan meille tarpeistanne, teemme mielellämme tarjouksen.

Kevätkääryleet