Yksityis­tilaisuus,
kokous tai muu tapahtuma

Varaa tilamme yksityistilaisuutta varten. Meillä on noin 70 asiakaspaikkaa käytettävissä tilaisuuttasi varten. Järjestämme maistuvat ruoat ja herkulliset kahvitukset tilaisuuteesi. Avarat ja ilmavat tilamme ystävällisen palvelun kera tarjoavat miellyttävät puitteet tapahtumallesi.

Arki-iltaisin tai viikonvaihteessa

Ravintolasali on mahdollista varata yksityiskäyttöön kahvila-ravintolan aukioloaikoina lounasaikojen ulkopuolella sekä aukioloaikojen ulkopuolella arki-iltaisin ja viikonloppuisin. Tilaamalla kahvi- tai ruokatarjoilun tilaisuuteesi emme veloita tilavuokraa (50€/tunti) ravintolasalin käytöstä. Tiloissamme järjestetään erilaisia tilaisuuksia kokouksista koulutustilaisuuksiin, syntymäpäiväjuhlista muistotilaisuuksiin, runokahvilailloista tiedekahvilatapahtumiin ja stand up-komiikasta teatteriesityksiin. Tilamme ovat esteettömät. Olethan meihin yhteydessä myös, jos haluat järjestää yleisötilaisuuden tiloissamme Joensuun keskustan huippupaikalla! Kerro meille mitä sinä haluaisit järjestää tiloissamme, niin suunnitellaan tilaisuuttasi yhdessä.

Tilaisuudet

Yhdistä tilaisuutesi Carelicumin palveluihin

Lasten satukaupunki Mukulakatu tarjoaa satumaiset puitteet lasten syntymäpäiville, joita varten voit tilata ja nauttia syntymäpäivätarjoilut kahvila-ravintolassamme. Lue lisää entisaikojen Joensuuta taloineen ja asukkaineen muistuttavasta ainutlaatuisesta leikkipaikasta Pohjois-Karjalan museon sivuilta www.pohjoiskarjalanmuseo.fi/mukulakatu

Teatterinnälkäisille Joensuun kaupunginteatteri tarjoaa vuonna 2024 Carelicumin auditoriossa kiinnostavan kattauksen esityksiä, joiden yhteydessä nautit maukkaat väliaikatarjoilut kahvila-ravintolassamme. Teethän ryhmää koskevan tarjoilu- ja tilavarauksen hyvissä ajoin! Lue lisää teatteriesityksistä Joensuun kaupunginteatterin sivuilta www.joensuunteatteri.fi.

Suklaakakku

Varaa tilaisuus