Yksityis­tilaisuus,
kokous tai muu tapahtuma

Varaa tilamme yksityistilaisuutta varten. Meillä on noin 70 asiakaspaikkaa käytettävissä tilaisuuttasi varten. Järjestämme maistuvat ruoat ja herkulliset kahvitukset tilaisuuteesi. Avarat ja ilmavat tilamme ystävällisen palvelun kera tarjoavat miellyttävät puitteet tapahtumallesi.

Arki-iltaisin tai viikonvaihteessa

Ravintolasali on mahdollista varata yksityiskäyttöön kahvila-ravintolan aukioloaikoina lounasaikojen ulkopuolella sekä aukioloaikojen ulkopuolella arki-iltaisin ja viikonloppuisin. Tilaamalla kahvi- tai ruokatarjoilun tilaisuuteesi emme veloita tilavuokraa (50€/tunti) ravintolasalin käytöstä. Tiloissamme järjestetään erilaisia tilaisuuksia syntymäpäiväjuhlista kokouksiin, runokahvilailloista tiedekahvilatapahtumiin ja stand up-komiikkaan ja teatteriesityksiin. Kerro meille mitä sinä haluaisit järjestää tiloissamme, niin suunnitellaan tilaisuuttasi yhdessä.

Tilaisuudet

Yhdistä tilaisuutesi Carelicumin palveluihin

Suurempia tilaisuuksia varten voit vuokrata Carelicumin auditorion, kokoustilan tai pääaulan, joihin toimitamme maistuvat tarjoilut (tilavaraukset ja lisätiedot: carelicum.palvelut@joensuu.fi tai p. 013 267 5222 ma-pe klo 10-15). Carelicumin pääaula tarjoaa oivat akustiset puitteet musiikkiesityksille, joita on miellyttävää seurata kahvila-ravintolan tiloista.

Lasten satukaupunki Mukulakatu tarjoaa satumaiset puitteet lasten syntymäpäiville, joita varten voit tilata syntymäpäivätarjoilut kahvila-ravintolastamme. Mukulakadun varaukset:
http://www.joensuu.fi/pohjoiskarjalanmuseo/mukulakatu/synttarit

Pohjois-Karjalan museo Hilma tarjoaa mahdollisuuden tutustua Pohjois-Karjalan ja osittain myös Laatokan Karjalan alueiden historiaan. Ensimmäisen kerroksen vaihtuvien näyttelyiden tilassa järjestetään vuosittain 3-5 teemanäyttelyä.

Suklaakakku

Varaa tilaisuus